Naanpizza

Lunch Recepten Snacks

Naanpizza

Naanpizza’s, misschien ken je ze wel? Pizza’s maar dan gemaakt van naan! Naan is Indiaas brood. Je kunt het naan brood zelf maken maar ik koop ze voor zo’n snelle maaltijd als dit gewoon lekker kant en klaar. Het fijne van kant en klaar naan brood is dat ze helemaal prima smaken. In de meeste zitten al lekkere kruiden verwerkt zoals gedroogde koriander en knoflook. En omdat dit brood al zoveel smaak heeft van zichzelf gaan er in dit recept maar 6! ingrediënten. Je hoeft voor het maken van deze naampizza overigens maar 15 minuten uit te trekken, toch fijn als je snel zin hebt in iets lekkers.

Dit recept is voor 2 personen.

Ingrediënten
300 g kippendijfiletreepjes
3 el mango chutney
2 naanbroden (koriander, knoflook)
2 el yoghurt
5 g verse munt, in reepjes gesneden
1 tl gedroogde chilivlokken

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Bak de kip ondertussen in een beetje olie gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3. Meng de gebakken kip met de mangochutney in een bakje en verdeel het mengsel over de naanbroden.
4. Schuif de belegde broden 5 minuten in de oven.
5. Garneer met yoghurt, munt en chilivlokken.

Geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *