Quesadillas

Diner Lunch Recepten Snacks

Quesadillas

Quesadillas, in een woord comfort food! Deze super makkelijke en snelle quesadillas maak je in een hand omdraai. Ik maak ze graag als tapas of als bijgerecht bij een Mexicaans dinertje. Deze variant op quesadillas is met stukjes ananas maar je kan het ook met gebakken stukjes kip of gehakt maken. Ik houd persoonlijk het meest van de combinatie met ananas en cheddar kaas.

Dit is het recept voor 6 stukjes quesadilla.

Ingrediënten
6 plakjes cheddar kaas
ongeveer 150 gram stukjes ananas uit blik
2 tortilla’s

Bereidingswijze
Quesadillas maak ik altijd tussen de grill, maar je kan ze natuurlijk ook in de pan of op een grillpan bakken. Als je ze tussen de grill doet verhit je de grill op de sandwich stand. Verhit anders de pan op medium vuur. Verdeel dan de kaas en de stukjes ananas over de helft van de 2 tortilla’s. Vouw beide tortilla’s dubbel. Plaats deze 4 minuten onder de grill of bak ze 2 minuten op elke kant. Serveer de quesadillas met zure room en guacamole. Het recept voor guacamole vind je hier.

Buen provecho!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *