Spaghetti met champignons en tijm

Diner Recepten

Spaghetti met champignons en tijm

Spaghetti met champignons en tijm kan ik als ontbijt, lunch en diner eten. Altijd dus! Met deze spaghetti ben ik groot geworden. Ik kom uit een gezin met vier kinderen. Mijn moeder heeft een paar toprecepten die ze vaak maakte. Zoals deze spaghetti. Champignons zijn hartstikke gezond en ze zijn zo smaakvol! In combinatie met tijm, crème fraiche en knoflook heb je niks anders meer nodig, mmm. Het recept voor 4 personen is als volgt.

Ingredienten
300 g spaghetti
klontje boter
400 g champignons, in plakjes gesneden
2 tenen knoflook, fijn gesneden
1 tl bouillon
4 takjes tijm
peper en zout
200 g creme fraiche

Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Bak ondertussen de champignons in een klontje boter op middelmatig vuur in een diepe koekenpan.
3. Doe dan de knoflook, bouillon en tijm bij de champignons.
4. Giet de spaghetti af.
5. Doe de creme fraiche bij de champignons. Hussel hier de warme spaghetti doorheen en maak op smaak met peper en zout.
6. Serveer direct.

Tip: Lekker met een frisse rucola salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *