Welkom op mijn foodblog!
Hi, ik ben Sabine Gaastra. Maar je mag me Bien noemen! In ben in 1994 in het bourgondische Brabant geboren. Voordat Brabant mij echt te pakken kreeg, verhuisden wij met het hele gezin naar de randstad. Oja, voor die tijd at ik al, 10 maanden oud, zo’n beetje alles op dat tijdens het Kerstdiner op tafel stond en begon ik te huilen nadat bleek dat er niet nog een gang kwam. Tijdens de verhuizing kreeg ik een blikje met vormpjes om koekjes mee te maken. Ik was toen 3 jaar oud. Tijdens verjaardagen hield ik me altijd bezig met het eten. Ik hield al vroeg van koken. Dit ging met vallen en opstaan, want mijn eerste koekjes bestonden uit enkel boter, suiker en meel.
Door mijn 
Thuis eet ik graag gevarieerd, gezond en lekker. Ik houd van kaas, wijn, pizza en pasta, smeuïge stamppot, dampende ovenschotels. Mijn favoriete keukens zijn de Aziatische, Mediterrane en Mexicaanse keuken, maar ik sta altijd open om meer te ontdekken! Ik inspireer jou graag maar ik vind het ook heel leuk om zelf geïnspireerd te worden. Daarom houd ik van reizen, ga ik graag het gesprek aan en ben ik dol op grote tafels met veel mensen en veel eten.
”Voor mij begint elke herinnering met eten. Elke reis, feestdag en verjaardag. Het begint allemaal met goed eten.”
Op mijn website vind je recepten, tips en inspiratie. Ik deel recepten met een (soms onverwachte) twist omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te bedenken. Stuur me een berichtje als je iets wilt weten of als je een opmerking hebt. Je kunt me bijvoorbeeld ook altijd vragen wat mijn favoriete ontbijt-spot op Bali is!
Liefs Bien