Sapwinkel.nl

Inspiratie

Sapwinkel.nl

Sapwinkel.nl
Toen ik terug kwam uit Thailand heb ik een tijdje bij Sapwinkel.nl in Haarlem gewerkt. Deze onderneming is een geweldig initiatief van Pammela. Pammela heeft zeer veel kennis op het gebied van gezonde voeding en heeft alle sapjes zelf ontwikkeld. De sapkuren die je hier kan bestellen zijn voorzien van alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Doordat alle sapjes zoveel voedingswaarde hebben, zijn ze ook zeer geschikt ter aanvulling van het dagelijkse dieet.

Wat vind ik van de sapjes van Sapwinkel.nl?
Omdat ik zelf bij Sapwinkel.nl heb gewerkt weet ik alles over het productieproces en denk ik dat ik een goede mening heb weten te vormen over Sapwinkel.nl. Zoals ik al eerder schreef word ik al mijn hele leven doodgegooid met sapjes, smoothies en andere groenten en fruit creaties. Alleen bij groentesapjes heb ik altijd mijn neus opgetrokken. Bleh! Maar toen ik bij Sapwinkel.nl af en toe de sapjes moest proeven (ter controle), vond ik dat helemaal niet erg.  Zó lekker!! In alle sapjes zit zowel groenten (70-75%) en fruit. And I loveeee it! De goji punch bestaat bijvoorbeeld voor het grootste deel uit bietjes. Zoals ik eerder schreef houd ik niet zo van bietjes. Maar de wortels en de goji bessen in deze sap halen de aardetonen van de bietjes weg. Wat overblijft is een heerlijk sapje van een perfecte combinatie van groeten!

Alle sapjes zijn dus te bestellen in de vorm van een kuur. Een kuur is onwijs effectief om lekker te detoxen of een paar kilo’s kwijt te raken. Ik zelf gebruik de sapjes graag als ontbijt. Groenten als ontbijt?! Ja! Zoals ik hierboven schrijf zijn de sapjes heerlijk zoet, toch bestaan de sapjes voor zeker 70 % uit groenten. Daarom kan je ze ook heel goed gebruiken ter vervanging van 1 van je maaltijden. Ideaal voor onderweg, op je werk en voor als je weinig tijd hebt toch?! Weet je wat ook zo leuk is? De sapjes zijn biologisch en worden super snel aan huis bezorgd!

Liefs Bien

www.sapwinkel.nl
www.facebook.com/sapwinkel.nl/

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *