Getest: Boerschappen gemaksbox

Inspiratie

Getest: Boerschappen gemaksbox

Boerschappen, de maaltijdbox-aanbieder die het net even anders doet. Direct vanuit de boer naar jouw koelkast. Ik heb de Boerschappen gemaksbox getest! Lees hier meer en vind onderaan deze blog jouw kortingscode voor de boxen van Boerschappen.

Wat eten we vanavond?
Je kent het misschien wel. Je komt thuis van een lange werkdag, hebt een slopende thuiswerkdag gehad of hebt de hele dag afspraken buiten de deur gehad. Er moet nog een wasje in en om 8 uur begint je sportles. Maar wat ga je eten? Dit dilemma heb ook ik vaak, bij mij zitten er weleens zoveel recepten in mijn hoofd dat ik door de bomen het bos niet meer zie.

Dan bedenk je je dat je elke zondag de boodschappen voor de komende week gaat doen. Maar loop je bijna tegen dezelfde problemen aan, wat ga je koken, welke recepten. Om het nog niet eens over het boodschappen doen te hebben. Want je wilt alles in één keer halen, het moet vers en gezond zijn. En het liefst wil je alles halen bij de lokale boer. Klinkt als een lastige opgave hè? Gelukkig zijn daar de gemaksboxen van Boerschappen. Want ook voor de allergrootste kookgekken is een maaltijdbox als deze een uitkomst! Gezonde recepten, die makkelijk te maken zijn, snel klaar zijn en met lokale producten!

De viscurry

De test
Afgelopen week mocht ik de gemaksbox van Boerschappen uitproberen. De boxen zijn te bestellen voor 2 tot 6 personen. Je kan ze laten thuisbezorgen of ophalen in Breda. Het is een flexibel abonnement. Dat betekend dat het wekelijks opzegbaar is, heel fijn. In de gemaksbox zitten de ingrediënten en de recepten voor 3 gerechten. Het zijn gevarieerde recepten en het is een keer vlees, een keer vis en een keer vegetarisch. En niet geheel onbelangrijk, de gerechten zijn allemaal binnen 25 minuten te bereiden. Leuk om te weten, ze hebben ook een vegan box!

De recepten 
De recepten in mijn box waren Indiase viscurry, penne bolognese en eryngii (een Japanse paddenstoel) ramen. Een gevarieerd werelds menuutje. Elke week worden de recepten aangepast. Mocht je bijvoorbeeld elke week de gemaksbox bestellen, dan heb je elke week weer compleet andere gerechten op tafel staan.

Het oordeel 
Het idee van ingrediënten van de boer zonder dat je daar zelf het hele land voor hoeft door te crossen spreekt me direct aan. De ingrediënten zijn allemaal vers en direct van het land. Hiermee ondersteun je de boeren in Nederland en zijn alle ingrediënten natuurlijk veel lekkerder. Want, verser dan vers!

De gerechten zijn echt heel simpel om te maken. De mensen die mijn kennen weten dat ik het fantastisch vind om recepten te bedenken en te schrijven. Maar een recept opvolgen is nooit mijn talent geweest. Ik ben zelf nogal van de Franse slag en laat me wel vaak inspireren door recepten. Anyway, deze recepten bevatten allemaal 6 makkelijke stappen. En er staan foto’s bij, heel fijn voor als je beeldend ingesteld bent. De recepten waren lekker. En het was leuk om weer eens wat anders te eten dan de recepten die ik zelf vaak maak op een doordeweekse avond. Wel moet je er rekening mee houden dat de ingrediënten echt heel vers en puur zijn. Zo snel mogelijk opeten is dus het best.

Ook eens proberen met korting? 
Wil jij de Boerschappen gemaksbox of een andere box ook eens proberen? Bestel dan via deze link  met de vouchercode: foodbybien en ontvang 9 euro korting! (nu 29,50 Euro ipv 38,50)

Dit is een samenwerking met Boerschappen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *