Gremolata is een Italiaanse smaakmaker. De frisse salsa zorgt ervoor dat jouw gerecht naar een hoger niveau wordt getild. Origineel wordt de salsa achtige saus geserveerd met ossobuco. Serveer gremolata […]
Gevulde courgette
Gevulde Courgette Dit recept is voortgekomen uit het idee om een snelle, lekkere, lichte doch vullende maaltijd te maken. Het recept bestaat uit 3 handelingen, de voorbereiding, de vulling maken […]
Zucchetti Spaghetti
Zucchetti Spaghetti Dit is spaghetti gemaakt van courgette. Want wie houdt er nou niet van spaghetti?! Ik eet dit vaak genoeg, alleen soms roept je lichaam om een wat lichter […]
Gewokte mihoen met groenten en garnaaltjes
Gewokte mihoen met groenten en garnaaltjes Ik ben gek op de Aziatische keuken. Sinds ik in Thailand heb gewoond ben ik nog creatiever geworden. Ik gebruik nooit een recept maar […]
Droomkeukens
Droomkeukens Regelmatig speur ik het internet af voor inspiratie. Mijn droom is om later een grote woonkeuken te hebben waar ik lekker kan koken voor mijn vrienden en familie. Ik […]
Frisse parelcouscous salade
Frisse parelcouscous salade Parelcouscous is afkomstig uit Libanon. Parelcouscous zit qua smaak en textuur tussen normale couscous en pasta in. Het gerecht kan ook met normale couscous gemaakt worden. Maar ik vind […]
Weeknight pasta met kruidige spinazie saus
Weeknight pasta met kruidige spinazie saus Dit recept maakt vriendin Lilian in ieder geval al zolang ik haar ken. Alleen vroeger (en nu stiekem soms nog steeds) maakten wij het […]
Gegrilde oosterse zalm en paksoi met wilde rijst
Gegrilde oosterse zalm en paksoi met wilde rijst Omdat ik in Thailand heb gewoond maak ik vaak gebruik van oosterse kruiden combinaties. Gember en knoflook worden heel veel gebruikt in […]
Carpaccio van bietjes
Carpaccio van bietjes Dit is het recept voor een carpaccio van bietjes voor 4 personen. Het recept is zeer geschikt als vegetarisch lunch/voorgerecht. De verschillende kleuren bietjes hebben ook verschillende […]